Через правову культуру - до громадянського суспільства

Вибрати мову

четвер, 8 квітня 2021 р.

До Всесвітнього дня поширення інформації щодо проблем аутизму

 



2 квітня у Чернігівській центральній міській бібліотеці ім. М. Коцюбинського відбулась онлайн-зустріч з нагоди Всесвітнього дня поширення інформації щодо проблем аутизму. Проведення заходу у стінах бібліотеки було ініційовано Центром правової інформації з питань місцевого самоврядування. Сьогодні статистика аутизму зростає, тому є нагальна потреба про це говорити.


Під час зустрічі була представлена онлайн презентація книги "Аутизм. Відчай і надії" Стефанської Людмили Василівни та її фотовиставка "Квітковий вернісаж". У сина пані Людмили аутизм, але вона не здалась, а, навпаки, своїм прикладом доводить людям, що все можливо, що не варто складати руки. Також на зустрічі розповіли про виставку книг, які є у нас у бібліотеці, "Аутизм. Що це?".
На зустріч завітала директорка Інклюзивно-ресурсного центру Підмогильна Олена Валеріївна. Вона розповіла про можливості центру та закликала батьків до співпраці.
У сучасному світі бібліотека стає не лише інформаційним центром, але й порадником, місцем для спілкування і площиною для проведення різних заходів.




Немає коментарів:

Дописати коментар