Через правову культуру - до громадянського суспільства

Вибрати мову

понеділок, 19 квітня 2021 р.

15 квітня стартував прийом проєктів Бюджету участі

        
     Чернігівська міська рада інформує, що у Чернігові з 15 квітня розпочався цьогорічний прийом проєктів в рамках Програми реалізації громадського бюджету (бюджету участі), який триватиме до 31 травня. Ці часові рамки передбачені чинним Положенням про громадський бюджет нашого міста.

    Подати проєкт може кожен громадянин України, який досяг 16 років і отримав український паспорт. Від одного автора може подаватися не більше однієї пропозиції. Проєкт може стосуватися лише одного об`єкту, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Чернігова і є загальнодоступним і безкоштовним для всіх мешканців міста.

    Як і минулого року, подання проєктів здійснюватиметься авторами в електронному вигляді - в системі "Громадський проект". Після цього друкований варіант проєкту з орігіналом підписного листа обов`язково подається до відділу звернень громадян міської ради за адресою вул. Шевченка, 9 (з понеділка по п`ятницю з 8:00 до 17:00, перерва з 13:00 до 14:00). 

     Також електронний варіант заповненої заявки потрібно буде надіслати на e-mail: zvenrgr@chernigiv-rada.gov.ua. 

     Телефон для додаткових консультацій - (0462) 677 - 064 

    Цьогорічні проєкти, які наберуть від чернігівців найбільше голосів у загальноміському голосуванні (у вересні), наступного року будуть реалізовані за рахунок коштів міського бюджету. На їх втілення передбачатиметься загалом 18 млн грн.

Прес-служба Чернігівської міської ради.

 https://chernigiv-rada.gov.ua/news/id-47692/


Підготувала Наталія Ущенко.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар