Через правову культуру - до громадянського суспільства

Вибрати мову

понеділок, 29 серпня 2022 р.

 


З Днем Європи, Україно!

Сьогодні наша країна – серце Європи. Воно бється, бо б’ється Україна за свободу, за демократію, за життя. ЄС підтримує нас у нашій боротьбі: впроваджує санкції, постачає зброю, надає прихисток мільйонам наших громадян.

Україна – це Європа.

Книги з фонду читального залу центральної бібліотеки ім. М. Коцюбинського:

  


🔸 Національний атлас України. - Київ: ДНВП Картографія, 2007. - 440 с.

"Національний атлас України" – це науково-довідкове офіційне видання. В атласі представлена інформація про природу, історію, населення, економіку та екологічний стан природного середовища, яка відображена у шести тематичних блоках: "Загальна характеристика"; "Історія"; "Природні умови та природні ресурси"; "Населення і людський розвиток"; "Економіка"; "Екологічний стан природного середовища".

  🔹  Країни світу: енциклопедичний довідник / Наталія


Чумаслова. - Вид. 2-ге, дооп. - К. : Видавничий дім "Школа", 2009. - 383,[1] с. : іл., карти, фото.кол., портр. - (Сер. "Весь світ - на твоїх долонях"). - Бібліогр. : с. 382-384.

Ця книга пропонує до вашої уваги найсучаснішу, найдокладнішу й найцікавішу інформацію про всі країни світу. Вичерпні статистичні відомості про політичний устрій, економіку, населення тощо доповнено колоритними фотографіями й унікальною добіркою цікавих фактів.

  🔸 Держава. Ілюстрована енциклопедія України / Юрій Шаповал. - Київ: Балтія-Друк, 2008. - 160 с.

      Книга знайомить з історією, державницькими традиціями, природою, культурою та побутом українського народу. Змістовна інформація, унікальні фотодокументи і яскравий дизайн роблять книгу універсатльною і цікавою будь-якому читачеві.

Немає коментарів:

Дописати коментар