Через правову культуру - до громадянського суспільства

Вибрати мову

пʼятницю, 9 грудня 2016 р.


Відбулась зустріч зі студентами правового факультету «Університету 60 плюс»



8 грудня 2016 року на правовому факультеті "Університету 60 плюс"  в рамках Всеукраїнського тижня права відбулась зустріч з начальником Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Людмилою Кузьміною, приватним нотаріусом Чернігівського міського нотаріального округу Тетяною Борисовою, начальником відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Світланою Тряновою, директором Чернігівської міської централізованої  бібліотечної системи Ніною Власенко.

Людмила Кузьміна відкрила заняття та розповіла про структуру та напрямки роботи Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області. 

Світлана Трянова спілкувалась зі слухачами про правові гарантії отримання правових послуг та систему органів через які їх можна отримати.

Тетяна Борисова ознайомила студентів з порядком володіння та користування частиною будинку або квартири та розповіла про найбільш поширені питання, з якими громадяни звертаються на прийом. А також надала правове консультування з питань захисту прав людини.


До заняття координатором правового факультету була підготовлена тематична викладка нової літератури та інформаційних матеріалів "Права і закони в суспільстві й твоєму житті".









Інформацію надала координатор правового факультету Наталія Ущенко




Немає коментарів:

Дописати коментар