Через правову культуру - до громадянського суспільства

Вибрати мову

пʼятницю, 28 жовтня 2016 р.

"Жива бібліотека" 



27 жовтня правовий факультет "Університету 60+"  розпочав свою роботу в незвичній формі - цікавим заходом «Жива бібліотека»що проводиться в рамках програми «ПОЛіС».

Ця програма покликана підвищити обізнаність громадян та їх розуміння реформи Національної поліції України через організацію бібліотеками заходів, які розвиватимуть продуктивні взаємостосунки між поліцією та місцевою громадою, інформуватимуть про впровадження реформи та роль патрульної поліції у щоденному житті мешканців міста.

"Жива бібліотека" влаштована і працює зовсім як справжня. Тільки наповнюють її не паперові книги, а живі люди, і читання - це діалог особистостей. У "живій бібліотеці" "книжки" - патрульні поліцейські.

Запрошені були прес-офіцер Управління патрульної поліції у м. Чернігові, майор поліції Копистко Віталій та тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника Управління патрульної поліції в м. Чернігові, начальник відділу моніторингу та аналітичного забезпечення старший лейтенант поліції Грищенко Денис.
"Читачі"(слухачі правового факультету «Університет 60 +» та мешканці міста) мали можливість шляхом запитань дослідити свою "книгу", тобто поспілкуватись з патрульними поліцейськими та обговорити особисті проблеми та проблеми нашого міста.
Учасники заходу одержали значки та сувеніри з логотипами патрульної поліції, автори найкреативніших та найактуальніших питань були відзначені призами.
Фото Маріанни Харді





 Інформацію надала координатор правового факультету "Університету 60+" Наталія Ущенко

Немає коментарів:

Дописати коментар