Через правову культуру - до громадянського суспільства

Вибрати мову

пʼятницю, 2 листопада 2018 р.

Чи знаєш ти права, які маєш?  

Це питання - головне, яке обговорювалося на Годині спілкування « Вчимося  правилам безпечної поведінки в соціумі» в рамках Всеукраїнського правопросвітницького проекту « Я маю право» з учнями ЗОШ №30, які прийшли  до ЦБ ім. М. М. Коцюбинського 1 листопада. 
            Молоді представники громади міста знаходяться у відповідальному  періоді своєї соціалізації, коли індивідуальна та групова поведінка узгоджуються з панівною в суспільстві системою  соціальних норм та цінностей. Різноманітні форми надання правової інформації – відео, бесіда,  правова гра, міні-вікторина – утримували увагу школярів та сприяли  знайомству з міжнародними нормами захисту прав людини та дитини. Найбільш активні учасники вікторини Микита Турбаль, Олександра Негода, Ростислав Яхно, Миколай Аксютко та Катерина Бубенко були приємно здивовані несподіваними призами.
           Зустріч організована і проведена в соціальному партнерстві з Головним  територіальним управлінням юстиції в Чернігівській області та ЦПІ з питань місцевого самоврядування бібліотеки.








Немає коментарів:

Дописати коментар