Через правову культуру - до громадянського суспільства

Вибрати мову

пʼятницю, 18 травня 2018 р.


               Бажаєш  до Європи  -  спочатку завітай до бібліотеки

Як дістатися до найбільшого пляжу Європи ?  Чи знаєте Ви найменшу європейську країну?
А в якій країні ЄС найсмачніше молоко?  Де виготовляють найкращі годинники?

   Відповіді на такі несподівані запитання змогли знайти  чернігівські ліцеїсти, які завітали до Центральної бібліотеки ім. М. Коцюбинського на інформаційний екскурс країнами ЄС .

Юнаки – ліцеїсти Професійного ліцею залізничного транспорту відправились у віртуальну екскурсію до латвійського міста Огре на слайд-презентації «Місто Огре – місто-партнер Чернігова» (До 100 – річчя Республіки Латвія)».
Громада  Огре свій соціально-економічний розвиток пов’язує з розвитком туризму як і громада Чернігова. Вражає ідея захоплюючої віртуально ї  мандрівки «Стежкою велетнів», яка розгойдується під кронами  високих сосен справжнього лісу і забиває подих у прямому сенсі, вчить шукати нові креативні ідеї для втілення у екскурсійні об’єкти нашого давнього міста.
 Святковий настрій та дружня атмосфера зустрічi створювалися за підтримки Почесного консульства Республіки Латвія в Чернігові та Культурно-просвітницького центру Латвія-Арт.
Люб’язно надані пам’ятні сувеніри – ювілейні  блокноти до 100-річчя Республіки Латвія – визвали захоплення у  учасників  вікторини і стали приємним сюрпризом для її призерів  - Анатолія Рибака, Андрія Нітченка, Артура Бібіка.
     Організував зустріч Центр правової інформації з питань місцевого самоврядування  бібліотеки.








Iнформацiю надала Ольга Чирик, бiблiограф Центру правовоii iнформацii з питань мiсцевого самоврядування

Немає коментарів:

Дописати коментар