Через правову культуру - до громадянського суспільства

Вибрати мову

пʼятницю, 25 травня 2018 р.




Незважаючи на те, що у безкоштовному навчальному закладі «Університет 60 плюс» розпочалися літні канікули, бажаючих поспілкуватися зі спеціалістом   Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги виявилось чимало
Центральна бібліотека ім. М. Коцюбинського 25 травня 2018 року в рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту  «Я МАЮ ПРАВО» організувала зустріч з Оксаною Мурашко, головним спеціалістом відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги. Вона ознайомила присутніх з трудовими правами працівників, відповідно до норм чинного законодавства України, детально зупинилась на адміністративній, дисциплінарній, матеріальній та кримінальній відповідальності в разі порушенні трудових прав, як з боку роботодавців, так і з боку працівників.
Крім того, Оксана Мурашко відповіла на численні питання стосовно нових правил надання субсидій, які набули чинності з 1 травня 2018 року.
Бажаючі отримали інформаційні буклети системи безоплатної правової допомоги «Я МАЮ ПРАВО».
Фахівець нагадала, що за отриманням правової допомоги можна звернутись до Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:
м. Чернігів, пр-т Миру, буд. 49-а,офіс 709, тел: (0462) 77-51-68.
Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800213 103.

Інформацію надала координатор правового факультету "Університету 60 плюс" Наталія Ущенко.

Немає коментарів:

Дописати коментар