Через правову культуру - до громадянського суспільства

Вибрати мову

пʼятницю, 12 червня 2015 р.

Підсумкове заняття правового факультету "Університету 60 плюс"


/Files/images/pod_2015/Право11.06.154313_n.jpg 11 червня 2015 року відбулося підсумкове заняття правового факультету "Університету 60 плюс". На заняття були запрошені начальник міського управління юстиції Кузьміна Л.О., головний спеціаліст міського управління культури Мазна Ю.Ю., директор Чернігівської міської централізованної бібліотечної системи Власенко Н.І. та юристконсульт міської ЦБС Руденок П.С.

Останнє заняття на факультеті в цьому навчальному році провела начальник управління юстиції Людмила Кузьміна. Вона ознайомила присутніх з нововведеннями у сфері державної реєстрації, розповіла про ефективність системи надання електронних онлайн сервісів. Відповіла на питання присутніх.
/Files/images/pod_2015/Право11.06.151768_n.jpg
/Files/images/pod_2015/Право11.06.152561_n.jpg

Координатор правового факультету Наталія Ущенко підбила підсумки навчального року. За час навчання на правовому факультеті студенти "Університету 60 плюс" прослухали лекції, одержали практичні поради та індивідуальні консультації з різних галузей права: трудового, пенсійного, цивільного, спадкового, виборчого, сімейного.
Лекції проводились згідно плану, який склали, враховуючи побажання слухачів і згідно змін у законодавстві.
/Files/images/pod_2015/Право11,06,156560_n.jpg Заняття проводили провідні спеціалісти - партнери бібліотеки з міського управління юстиції, міського управління культури, управління праці та соціального захисту населення, територіального центру соціального обслуговування населення, громадського комітету захисту прав людини, викладачі Чернігівського національного технологічного університету.
У зв'язку з закінченням навчального року з вітальним словом до студентів правового факультету звернулась директор Чернігівського міської ЦБС, ініціатор і натхненник відкриття факультету - Ніна Власенко. Вона подякувала партнерам бібліотеки за співпрацю. А головний спеціаліст Юліана Мазна вручила грамоту Людмилі Кузьміній від міського управління культури.
Юрисконсульт Павло Руденок провів анкетування серед слухачів правового факультету і аналізуючи відповіді, зазначив, що студенти одноголосно підтвердили право на подальше існування факультету, його доцільність, необхідність і корисність.
Тетяна Леп'явко від імені всіх слухачів правового факультету подякувала організаторам і працівникам бібліотеки за створення факультету. Вона відзначила, що одержані на факультеті знання допомагали у вирішенні життєвих ситуацій.
/Files/images/pod_2015/Право11.06.158426_n.jpgНайстарша і найактивніша студентка правового факультету "Університету 60 плюс" Надія Седлецька
/Files/images/pod_2015/Право11.06.157959_n.jpg
Світлана Ляшко, студентка правового факультету "Університету 60 плюс" читає свій вірш "Моя Україна"

Інформацію подала координатор правового факультету "Університету 60 плюс" Наталія Ущенко

Немає коментарів:

Дописати коментар